Narrative – My Sweet Seventeen

SEE MY ANOTHER BLOG THAT TELL YOU MY BEST EXPERIENCES

FATMA EED UNDIKSHA

IMG_0611

My sweet seventeen birthday party became the most unforgettable day in my life. Two days before the day came, I told my mom about my plan for my special day in the next day. “Mom, two days later is my birthday.” Then my mom answered, “Do you need party?” and I thought about that. “No, I just want to invite my classmates to have dinner with us in our house.” I explained briefly and Mom deal for that.

In the afternoon, there was a young man who came to our house. He was my mothers’ student. He was tall and feminine. He was creative and really love decorate room. So, when Mom told him about my birthday, he decided to get permission for made some decoration in our house.

Thinking about decoration, my mom asked me, “You have to make invitation card for your friends and our relatives.” I surprised…

View original post 305 more words

[SERIES] SUDDENLY TO BE HIS MAID – 10(2/2)B-END

sddnly to be 5a

SUDDENLY TO BE HIS MAID – 10(2/2)B-END

AUTHOR FATMINHO

Length : Series
Cast : Kyuhyun – Sooyoung
Genre : Romance – Friendship

Disclaimer : THIS PLOT IS MINE!

Continue reading

[SERIES] Suddenly to be His Maid – 10(1/2)

sddnly to be 5a

SUDDENLY TO BE HIS MAID – 10(1/2)

AUTHOR FATMINHO

Length : Series
Cast : Kyuhyun – Sooyoung
Genre : Romance – Friendship

Disclaimer : THIS PLOT IS MINE!

Note :

ANNYEONG~

Beberapa waktu lalu, aku berjanji pada kalian bahwa saat aku comeback, aku akan membawakan part terakhir Suddenly to be His Maid, kan? Nah, maka dari itu, aku bawakan janjiku pada kalian sebagai tanda bahwa mulai saat ini, aku Comeback….

Namun, ada satu hal yang perlu dipermaklumkan, aku, tidak bisa sesering seperti saat sebelumnya untuk publish ff. mungkin beberapa dari kalian tahu alasannya. Benar, itu semua karena urusan sekolah perguruan tinggi yang kujalani. Walau pun demikian, ketika ada waktu luang, aku akan sempatkan menulis ff KyuYoung untuk para Knight tercinta.

Geurae, itu aja… sekarang, simaklah kisah Kyuhyun-Sooyoung di Suddenly to be His Maid 10 ini…

^^HAPPY READING^^

Continue reading

[FREELANCE FF] BECAUSE IT’S YOU (SEQ. TULUS)

Because It’s You ( Sequel of Tulus )

Author : Achan_Gimbelz
Cast : Choi Sooyoung
Cho Kyuhyun
Kim Hyoyeon
Lee Hyukjae
Lenght : oneshoot
Rate : 17
Genre : Romance

Desclaimer : ini sequel dari ff Tulus. This story is originally from me ^^
Sebenernya gak mau bikin sequel, tapi ada temen ku yg maksa banget minta dibikinin sequel. Awalnya bingung mau bikin sequel berdasarkan lagu apa yang nyambung sama FF tulus itu, akhirnya jatuhlah pilihanku di salah satu Ost Love rain yang dinyanyiin sama Tiffany eonni:)
Note : terima kasih banyak buat knight yang udah apresiasiin ff ku yang sebelumnya ^^ dan semoga sequel ini bisa memenuhi semua yang minta sequel termasuk yang maksa itu nunjuk dia dan maaf banget kalo ceritanya lagi2 absurd bin gak jelas bow

Okay, Let’s Read ^^

 

Continue reading